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CSBG	Training	and	Technical	Assistance	Projects	

2013-NOFA-31	

Questions	&	Answers	

# Submitted Question CSD Response  

1  Is it acceptable to apply the Training and Technical 

Assistance funds to augment the Targeted 

Initiatives Grant?   

No, The Training and Technical 

Assistance funds cannot be 

used to augment the Targeted 

Initiative grant. 

2  Would an allowable activity be training our target 

audience and Board of Directors on ROMA?    

No, the intent of this NOFA is to 

be used to provide training to 

all CSBG eligible entities on 

Community Engagement, 

Consumer Input and 

Involvement, or Community 

Economic Development.   

3 Given the short turnaround for this grant, we may 

not be able to get the full curriculum from our 

proposed trainer.  Would an outline be OK? 

Yes, an outline can be 

submitted with the information 

as noted on page seven of the 

NOFA, Section 4: Training and 

Technical Assistance 

Curriculum, the applicant shall 

describe the T&TA curriculum 

and resources and provide the 

following details:  

 4.A - Describe the curriculum 

and information that will be 

provided,  

4.B - Explain what resources 

and final “products” that will be 

provided to T&TA participants. 

4 Is the target audience my agency or to all CSBG 

eligible entities?   

The target audience for the 

training and technical 

assistance projects is all CSBG 

eligible entities.    

  

  

 

 

  

  


